SLIK MELDER DU DEG INN

- Og slik registrerer vi deg som medlem

Medlemskontingenten for 2018 er kr 200,- som inkluderer foreningens tidsskrift med minimum tre utgaver per år.

Ønsker du å bli medlem, gjør du dette ganske enkelt ved å innbetale medlemskontingenten som for 2018 er på kr. 200,-.

Du kan enten betale direkte til vår bankkonto i DNB: 1503 89 24238, eller vippse til #98 333 - Militærpolitiforeningen.

Samtidig med dette må du sende en e-post til: kasserer@mp-foreningen.no, hvor du oppgir (så langt det passer):
* Navn

* Fødselsdato og-år

* Adresse
* E-post

* Skriv til slutt enten "Jeg tjenestegjør nå som MP" eller "Jeg har tjenestegjort som MP".

Dette er alt vi i første omgang trenger å vite for å registrere deg som medlem.

Publisert: 2018-01-04 - Oppdatert: 2018-04-08

SLIK KONTAKTER DU REDAKSJONEN OG WEBANSVARLIG:

Ønsker du å komme i kontakt med redaksjonen av foreningens tidsskrift, "Fløytesnora", som også har ansvaret for foreningens nettsider og sosiale medier, kan du gjøre det ved å fylle ut feltene under: